Guruló Hordó

Megszabadulhatunk a deflációs félelmeinktől

2017.11.24. 17:24 Guruló hordó

Megszabadulhatunk a deflációs félelmeinktől

Hidi János Az adatok alapján az látszik, hogy a közép-kelet-európai régió lassan búcsút mondhat a deflációs félelmeknek. A háztartások fogyasztásának növekvő üteme, a reálbér-emelkedések, és az olaj árának növekedése egyaránt lendületet adnak az árszint növekedésének.

Tovább »

Benzinkutak múltja és jövője

2017.11.17. 16:48 Horváth Ágnes (Chief Economist)

Benzinkutak múltja és jövője

Az Aldi múlt héten jelentette be, hogy automata benzinkutakat nyit Magyarországon. S bár az embernek lehet olyan érzése, hogy a lépés mögött inkább a vásárlók elcsábítása a cél még a karácsonyi roham előtt, mint az üzemanyagüzletbe való beszállás, az adatok azt mutatják, hogy európai…

Tovább »

A világ népessége korcsoportok szerint

2017.11.10. 16:14 Dóra Andrics

A világ népessége korcsoportok szerint

Ezen a héten ismét egyszerű, mégis sokatmondó üzenetekkel bíró ábrák közül szemezgettünk. Ebben a rövid bejegyzésben arra mutatunk rá, mely országokban van a legtöbb fiatal, illetve idős ember lakosságarányosan. Vegyes a kép, de talán nem is annyira, mint gondolnánk.

Tovább »

A mostani autód lehet az utolsó

2017.11.06. 12:10 Guruló hordó

A mostani autód lehet az utolsó

Hidi János Hamar eljöhet az a pillanat, amikor hagyományos autónkat már nem lesz érdemes beindítani, mert a kedvenc szolgáltatónk feleannyiért elvisz minket úticélunkhoz, háztól házig. Ha a technikai, szabályozási és bizalmi problémák elhárulnak, akkor onnantól az átmenet gyors lesz. Persze nem…

Tovább »

Magunkról

Energiáról, gazdaságról és minden egyébről.

 

A posztok szerzői a MOL-csoport dolgozói, írásaik a magánvéleményüket és nem feltétlenül a MOL-csoport hivatalos álláspontját képviselik.

Email-címünk: gurulohordo[kukac]gmail.com

 

Katt ide friss és ropogós guruló linkekért

 

Hírlevél

Our English blog has moved!

United-Kingdom-flag-24.png Visit Barrelperday.com!

 

Portfólió

Portfolio Blogger